Sunday, March 4, 2018

Pakej Sewaan PA System, Karaoke, Deejay dan Emcee Kuala Lumpur Selangor Putrajaya 0126541704

Pakej Sewaan PA System, Karaoke, Deejay dan Emcee
Kuala Lumpur Selangor Putrajaya 0126541704


Kami menawarkan perkhidmatan sewaan peralatan audio system, karaoke, deejay dan emcee untuk sebarang majlis. Hubungi segera 0126541704 untuk tempahan.

Perkhidmatan dan Harga :
Sewaan Peralatan Sahaja :
1. Sewaan PA System RM300
2. Sewaan PA System + Karaoke RM400


Sewaan Peralatan & Deejay :

1. Sewaan PA System & Deejay RM400
2. Sewaan PA System + Karaoke & Deejay RM500


Deejay / Emcee Sahaja (Peralatan Disediakan Pengantin / Pelanggan) :

1. Deejay RM250 (Handle PA System, Play Song & Make Announcement)
2. Professional Emcee (Pengacara Majlis) RM400

Terma dan Syarat :
1. Minimum 2 jam dan Maksimum 5 jam. Hanya untuk sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan kawasan Selangor yang berhampiran.

2. Peralatan disediakan (jika berkenaan) - 2 unit large speaker, 2 unit medium speaker, 2 wireless mic, 2 wired mic, 1 unit power mixer & 1 unit tv (karaoke sahaja).

3. Deposit dikenakan untuk locked tarikh. Jika ada lebih dari satu pelanggan berminat menggunakan perkhidmatan kami pada tarikh dan masa yang sama, hanya pelanggan yang membuat bayaran deposit terawal sahaja yang akan kami locked tarikh.

4. Penundaan/ Penangguhan majlis hendaklah dimaklumkan selewat-lewatnya 14 hari sebelum majlis bermula (tarikh asal) dan tarikh baru hendaklah dimaklumkan 30 hari sebelum majlis diadakan. Kegagalan berbuat demikian, tempahan akan terbatal dan deposit tidak akan dikembalikan.

5. Pembatalan tempahan tidak dibenarkan sama sekali dan wang deposit tidak akan dikembalikan. Pelanggan boleh berbincang dengan pihak kami untuk meminda tempahan kepada majlis lain.

6. Sila pastikan sebarang pemakluman dan perbincangan berkaitan penundaan/ penangguhan dibuat selewat-lewatny 14 hari sebelum majlis bermula (tarikh asal).

Menerima tempahan dari individu, perkhidmatan awam, sektor korporat mahupun NGO. Turut menerima tempahan untuk majlis/ program/ acara/ festival/ pameran untuk jangkamasa panjang dengan tawaran kadar caj yang menarik dan berpatutan.


Hubungi 0126541704 untuk butiran selanjutnya. Hanya untuk sekitar LEMBAH KLANG sahaja (Kuala Lumpur, Putrajaya dan kawasan Selangor yang berdekatan).

Bagikan

Jangan lewatkan

Pakej Sewaan PA System, Karaoke, Deejay dan Emcee Kuala Lumpur Selangor Putrajaya 0126541704
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.